Om oss

Allis Trio

musik för stora och små

Allis Trio bildades år 2000. Till en början som en vispopgrupp med Ann-Louise´s egna låtar på repertoaren. Medlemmarna var då förutom Ann-Louise Liljedahl på sång och gitarr, Leif Isebring på mandolin, bosoki, bas mm, Gibban Cham på trummor och slagverk.

 

Så småningom byggdes även världmusiken in i repertoaren. Leif´s känsla för och kunskap om balkanmusiken, den irländska och även nordiska folkmusiken smittade av sig till resten av gruppen. Uppdragen blev fler och fler och utvidgades till en hel del workshops för både barn, unga och vuxna.

Ett samarbete med bibliotekarien Tove Carlsson, Halmstad bibliotek resulterade i Sagosånger som sedan har genererat ett konsertprogram för barn. Senast gick turnén till Blekinge hösten 2014 och i februari 2017 är det dax för turné i Halland.

 

 

Leif Isebring 1953 - 2012

Allis Trio 2000 - 2012

Vår högt älskade medmusikant och min livskamrat Leif Isebring lämnade jordelivet den 15 jan 2012.

En oerhörd sorg och förlust för oss alla nära och kära och kulturlivet.

 

Det är hårt att mista någon man älskar så djupt och det är hårt att mista en sådan livsbejakande, sprudlande och inspirerande speleman och arbetskamrat som Leif var.

Saknaden kommer att vara resten av livet. Ett sätt att leva med sorgen är att fortsätta med musiken. Det är iallafall för mig det enda rätta.

Leifs bror Stefan Isebring hjälper oss med Sagosångerna. Det gör han alldeles galant med sitt fina nyckelharpsspel!

Ann-Louise Liljedahl